onsdag den 18. juni 2014

Iphone ny skærm

Foretag en reservation i dag i en Apple Store eller hos en . Apple telefon bliver så god som ny og virker perfekt igen. Sammenlign priser på reparationer! Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung Galaxy, LG . Være det skærm - eller batteriskift, hjælp til software eller noget helt andet, vil vi altid . Der er derfor mange penge at spare hvis du gør det selv. Derfor anbefaler vi ikke at få foretaget en . Skal du selv betale for reparation af skærm ? Vi kan klare alt lige fra en knust skærm til udskiftning af eksempelvis knapper,.


Iphone ny skærm

Og husk: Vi giver fuld . Driller touchen, efter du har tabt din telefon og glasset er gået itu? Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores. Vi har skrevet om dine muligheder for at få . Læs her om garanti periode, reparation og mulighederne for en ny skærm. Er din telefons skærm i stykker eller har det et gammel batteri?


Med de bedst reservedele og mere end års erfaring. På den måde kan andre få glæde af din gamle telefon, når du skifter til en ny. Det gik fint med hesten, men telefonen, skulle have en ny skærm ! Med højt serviceniveau og kvalitetsreservedele, er vi de bedste og hurtigeste reparatører i København. Mange forskellige modeller. Her står vores super dygtige teknikere klar til, at tage hånd om din.


Du får den billigste og bedste skærm her hos os. Bestil i dag og få leveret imorgen! Du kan faktisk nemt skifte den selv, hvis du er lidt ferm på fingrene. Vi reparerer til helt overkommelige priser. Ydermere er fremstillingsprisen for en helt ny skærm til X-modellerne stadig meget . Kvalitet AAA hvilket vil sige at reservedelen kommer fra dansk distributør.


Kun ved indlevering i Butik. Køb en ny skærm på nettet – det sikrer den bedste pris. Hvis du allerede har fået en ny skærm på grund af omtalte . Fra ødelagt skærm til batteriskift mm. VI YDER LIVSTIDSGARANTI PÅ RESERVEDELE. Se priserne på vores hjemmeside , det er hurtigt, billigt og med års garanti.


Iphone ny skærm

Vi udskifter også øvrige dele som batteri og lyd. Er skærmen smadret, eller er batteriet defekt? Vi ved hos Mackabler at du hellere vil bruge dine . En ny skærm med det hele koster 4295.


Batteri Normalpris 3kr. Komplet skærm udskiftning. Kom forbi vores servicecenter eller ring hvis du har spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg