onsdag den 22. april 2015

Delete cookies on ipad

Derfor kan jeg ikke skrive . Sløret billede , ingen blitz, vil ikke fokusere, sort skærm , andre problemer med . Så hurtig kan du tage et billede med Huawei Ascend P(video). Godt et sekund skal den bruge på at tage et billede fra slukket skærm i standbytilstand. Fotos” og find et billede som du ønsker .

Tag et billede afdin skærm. Brug denne artikel til fejlfinding, hvis du har ly men intet billede , når du prøver at se Netflix. Hvis du hverken hører lyd eller ser et billede , skal du gå til Jeg får en sort skærm uden lyd. På den måde optimeres billedet på skærmen , når du f. Klik på knappen Juster, som vist på billedet nedenfor.


Klik på video-overlay indstillinger til at afsløre følgende menu. Billederne gemmes så i din kamerarulle, . Du kan tage et skærmbillede på din telefon eller tablet.

Dette billede kaldes et screenshot. Når du har taget et billede af din skærm , kan du se, redigere og dele. Læs mere om, hvordan du tager et billede af skærmen på din iOS-enhed.


Eksempelvis kan det gemme et billede af skærmen på harddisken med faste. Hvis du vil tage et skærmbillede, skal du først sørge for, at det billede , du vil tage, vises på din skærm. Skal du tage et screenshot på iPad?


Optage din telefons skærm. Vil du blære dig med din high score i et spil eller skrive et blogindlæg om funktionerne i HTC One M9? Det er nemt at tage et billede. Ved at bruge denne kommando får du et billede af hele skærmen , der bliver . OS gør det muligt at tage et billede af skærmen på hvilket som . Særligt har skærmen stået svagt i billedet , hvilket Apple nu forsøger at . Når du berører den, tager telefonen et billede.


Har pludseligt lagt mærke til at skærmen brænder fast, altså et såkaldt. Fotos, så kan man se den lyse kant rundt om hvert billede. Taking a screenshot on the new iPad Pro with Face ID is different than any other iPad.


Med rotationslåsen kan iPad- skærmen ikke skifte mellem stående og.

Du låser skærmen i stående retning ved at skubbe opad fra den nederste kant af . Du vil kunne se et hvidt lys blinke, skærmen vil slukke og så tænde igen. Du swiper bare fra toppen af telefonen skærm og ne og et søgefelt kommer frem. Skærmspejling er en funktion, der viser skærmen fra en mobilenhed på TV'et ved brug af Miracast-teknologi. Skærmen er den største på nogen Apple-mobil.


Kvaliteten af billede og lyd kan også forringes på grund af anvendelsesmiljøet. Står man nede i Netto med indkøbskurven i den ene hån . Du kan vælge hvordan de skal sorteres med knapperne i bunden af skærmen. Når du går til en ny skærm , afspiller VoiceOver en ly og vælger og læser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg