mandag den 22. juni 2015

Læderetui iphone

De er lavet af garvet og specialbehandlet fransk læder, så ydersiden er blød og behagelig at røre . Coveret er lavet af ægte læder og giver . Bestil i dag og få hurtig og sikker levering. Samme lave pris i butik som . Køb din pung med kortholder til kreditkort her. Er du ikke til et læder cover der yder komplet beskyttelse.


Etuiet har en pull-tab så ens telefon hurtigt kan trækkes op. Shop hos Trendhim og få 3dages returret. Vi gør en ære i at give en . V se udvalget her f gratis idag. Der er et diskret hul i etuiet, som gør, at man kan snakke i mobiltelefonen, mens . Vi bruger traditionelle hot-stampingsmaskiner til at tilpasse det unikke etui. APPLE SILICONE CASE IPHONE PRO MAX BLACK.


Etuiet er udført i lækkert kvalitets skind og har en vintage overflade som giver den et klassisk slidt læder look. Lavet med et stærkt og fleksibelt formtilpasningsmateriale med en premium læderoverlejring og . Vandret flip cover med plads til kort. OBS: Til salg så længe lager haves.


Læderetui iphone

Se også hele udvalget af. Med et cover som dette Mujjo læder cover kan. Din telefon er beskyttet mod ridser, mærker og stø som den kan udsættes for.


Køb APPLE- LÆDERETUI IPHONE XS MAX, SADDELBRUN hos expert - Online tilbud på elektronik og HiFi. Læder etuiet er med hjælpestrop for nem tilgang til telefonen - fået til andre modeller. Dette etui er en del af Leicas Small Leather Goods Collection.


Læderetui iphone

Collectionen indeholder en række produkter der er designet af Leicas interne designteam og . Apple er klar med – lige fra det trådløse headset AirPods og til læderetui.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg