fredag den 16. oktober 2015

Stativ til iphone

Stativ til iphone

Skal du lave portrætter eller filme, vil et kamerastativ øge kvaliteten af billeder og film. Stativerne har forskellige højder og tåler forskellig vægt fra kameraet. Elgiganten har masser af smart tilbehør til din mobiltelefon: bilholdere til sikker kørsel, stylus penne til. Apple Lightning adapter til mm hovedtelefon-jack. Stort udvalg af Stativer og montering.


Stativ til iphone

NEDIS STATIV 1CM KG, SORT. Med et stativ gjør du fotograferingen morsommere, og det blir enklere å få gode. Men man str altid og mangler et kamerastativ, det skrummel af en trebenet. DxO ONE er lige s strkt som et topmoderne systemkamera, men i en strrelse der passer i lommen.


Tilsluttes hurtigt og . Professionel Tripod mobiltelefonstativ til rystefri film og stillfotos med mobilen. Passer til de fleste mobiltlefoner - se mere nedenfor. Mangler du et videostativ til dit videokamera eller et fotostativ? Det er nemt at tilføje ekstra tilbehør på dit stativ , så du kan få det helt rigtige lys eller den rigtige . Hvis du vil filme med iPad har du brug for en holder og et stativ.


Stativ til iphone

Denne KM holder er robust og egner sig godt til dagtilbud og institutioner. Kan holde alle almindelige 7. Kort beskrivelse: x Fleksibelt mini stativ i blå farge. Brukes til kamera og smarttelefoner. Retter opp enheten på ujevnt . Gjør et kupp på Stativ og . Altid de rigtige priser . Dette stilige dekselet fra Andersson smarttelefonen din mot riper og støt.


Den er laget av slitesterk TPU-plast med en stilig karbonfinish og har en sølvfarget kant i. Jeg kan lige så godt indrømme det med det samme: Jeg er rigtig glad for at bruge stativ. Praktisk og stilig mobillommebok med plass til både telefon, kort og pengesedler. Dekselet kan også brettes slik at du kan se på filmer, serier og oppskrifter uten . Kommunikations- og Marketingchef Cand.


Karma: (?) Forfatter: 1. Design og funksjonalitet er i fokus med de nye smarte stativene fra PURO, som er en praktisk og stilig . Flere og flere billeder bliver lavet på telefonen. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Lad opp mobilen din trådløst mens du får en praktisk oversikt over hva som skjer på skjermen.


Perfekt for skrivebordet og arbeidsplassenWireless Charger-stand . ALT videoudstyr til din mobiltelefon. God ly meget fleksibelt stativ der er nemt at pakke sammen til turen. Selger denne selfie stangen med tripod stativ for å holde opp telefonen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg