mandag den 16. maj 2016

Læderetui til iphone 6

Køb din pung med kortholder til kreditkort her. Etuiet er udført i lækkert kvalitets skind og har en vintage overflade som giver den et klassisk slidt læder look. Skønt læder cover med god plads til dine kreditkort og kontanter.


Læderetui til iphone 6

Udført i enkel og elegant design. Dette etui er en del af Leicas Small Leather Goods Collection. Collectionen indeholder en række produkter der er designet af Leicas interne designteam og . Shop hos Trendhim og få 3dages returret.


Vi gør en ære i at give en fremragende oplevelse. Dette cover er ideel til hyppige rejsende og erhvervsfolk. Etuiet har en smart pull-tab funktion, som gør det let at tage sin telefon og og ned af etuiet.


Læderetui til iphone 6

Lavet af læder og herved får du et beh. OBS: Til salg så længe lager haves. Der er et diskret hul i etuiet, som gør, at man kan snakke i mobiltelefonen, mens . Telefonen kan tages ud af lædercoveret, nemt og hurtigt . Smart etui med flot smykke ved magnetlukningen. Materiale i imiteret læder.


Coveret er lavet af Imiteret læder og føles rigtigt godt. Beskyt din telefon med et sort cover i PU materiale. Med dette cover kan du efterlade . Levering: 3-hverdage. Vi har lædertaske fra alle de største mærker.


Vi er E-mærket - Køb sikkert! Altid i lager, hurtig forsendelse og lav fragt. GRATIS LEVERING ved køb over 1. Det ene cover, vi har fået, hedder G. Hvordan blokerer man opkald og beskeder fra ukendte numre . Smarte etuier for optimal beskyttelse af.


Vous trouverez aussi des patrons pour Ipad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg