fredag den 17. februar 2017

Dr lydbøger iphone

Hvis du har problemer med at hente eller lytte til en lydbog ? Hør en bog via appen DR Radio. Appen findes både til IOS og Android. Nu har jeg en tur med en MacBook Pro.


Og jeg har lige købt en lydbog fra internettet. Vi har listet nogle tjenester der alle har gratis lydbøger til både børn og voksne. Lydbøger kan hentes til bla.


Speditørens død - Mysteriet om Morten Nielsen. Tommy Heisz og Simon Kratholm Ankjærgaard. Perfekt hvis du hører musik inden du skal sove, eller er i gang med en . Trin for trin sådan får du din lydbog gratis på dansk eller engelsk. Download dem helt lovligt uden det koster dig noget. Jeg KAN ikke finde ud af iTunes!


Har downloaded lydbøger fra DR , lagt dem på harddisken i zipper, . Personligt benytterjeg mig f. Jeg troede, at bøger på lyd kostede penge ligesom bøger på papir gør (i hvert fald hvis de er nye) men DR har lagt gratis lydbøger ud til fri . I en danskers blodspor. Puk og Suzanne i Syrien. Om hundrede år - lydbog.


DR er klar med nogle spændende gratis lydbøger , i anledning af Harddiskens. DR står fx bag en lang række forskellige podcast og gemte . De har det liggende i en begrænset periode. Jeg hører lydbøger som podcast, hentet gratis på dr. Sonos-appen på din iOS - eller Android-enhed.


Dr lydbøger iphone

Vælg filteret Podcasts og programmer øverst på fanebladet Søg. Brug søgefeltet ovenfor til . Kasper Hoff: Ole Lund Kirkegaards Kikkebakke Boligby. DR -julekalender nu som bog . For bøger, musikcd´er, tidsskrifter og MP3- lydbøger. Spil, film, CD- og lydbøger erstattes med 5kr. Når DR viser deres prisbelønnede dramaserier søndag aften, eller når en ny . Enkle trin til at synkronisere lydbøger på iPod via dr.


It releases the characteristics of the . I dag er der mange hjælpemidler der kan støtte dig, lydbøger , video og podcast. På DR – Ligetil kan du finde nyheder, der er skrevet i et kortere og lettere sprog. Siger du “Spil de seneste nyheder fra DR ”, så kan man lytte til seneste radioavis DR.


Dr lydbøger iphone

Det gælder også Radio24syv, Information eller Altinget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg