onsdag den 24. maj 2017

Hvordan koble macbook air til skjerm

Finn ut hvordan du kobler til en annen skjerm på Macen og velger hvordan skjermene skal fungere sammen. Mac -maskiner kan bruke en HDMI-kabel eller en adapter for å koble til en HDTV, skjerm eller annen HDMI-enhet. Les om hvordan du identifiserer portene på Mac -maskinen.


Så hvorfor ikke koble en ekstra skjerm til din Mac ? Mac til en ekstra, ekstern skjerm (eller enda mer enn en), og hvordan du får alt satt opp. Du kan koble DVI , VGA eller HDMI -skjermer til iMac.

Hvordan få Flip4Mac av datamaskinen. Med dem kan du være så mobil som mulig og jobbe når som helst og hvor som helst. Spesielt når det gjelder Macbook Air , som har blitt en legende, takket være.


Større format: Hvorfor ikke heller se filmene du har på Mac -en på din TV. Ved å koble Mac -en til TV-en vil du få et stort spekter med digital . Apple har utviklet en adapter som gjør at en Lightning-utstyrt IOS-enhet kan. Rett etter tilkobling starter den speiling av IOS-enhetens skjerm , noe som betyr. Du kan spille av lysbildeserien på en separat skjerm , eller du kan bruke en.


Koble til den andre skjermen eller projektoren i henhold til instruksjonene som fulgte.

Primærskjermen er den hvor du ser menylinjen. Airplay er et program som brukes til å koble Mac og iOS-enheter over det trådløse. Mac-maskin som har USB-C-port til en HDMI- skjerm , samtidig som.


Sopra Steria verden hvordan klinikere globalt snart kan levere enda bedre. SofaPlay - hvordan du kan se filmer i Full HD fra en Mac på en trådløs TV. Jeg har nylig begynt å bruke Mac på jobb, og sliter litt med tilvenningen.


Sony-smarttelefoner støttes. Lær hvordan du kobler til en trådløs Dell- skjerm i Windows 10 . Mac og hvordan man bruker den på best mulig måte. Har du flere skjermer koblet til kan du velge hvilken skjerm bildet skal.


Stream innhold til din Apple TV eller en annen AirPlay-kompatibel enhet, eller. Du har kanskje hørt om AirPlay uten å egentlig vite helt hva det er eller hvordan det fungerer. Airplay fungerer via WiFi og kobler sammen AirPlay-kompatible. Iblant må en Airport Express kjøpes inn, som er en trådløs router . Blinkskuddene dine gjør seg utvilsomt best på en stor skjerm. Avatron Air Display krever iOS 5. Koble en iPad til en iMac og bruke som en skjerm.


Android-innhold på Apple TV har aldri vært lettere enn.

Her er en enkel guide som lar deg koble Android til Apple TV ved hjelp av denne appen. Jeg aksepterer Les mer om hvordan vi bruker cookies. Vi fikk mange henvendelser og spørsmål om hvordan man kunne.


MacBook eller MacBook Air.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg