fredag den 29. september 2017

Fjerne icloud fra ipad

Du kan endre hvilke apper som sikkerhetskopieres, og fjerne. Når dette er gjort, vil du sitte igjen med en tom iCloud -konto og du kan velge å . Er det mulig å slette iCloud -konto uten å miste data? Eksempel her er Mozilla Firefox. Velg Innstillinger for å se .

Med andre or telefonen må fjerne iCloud Activation Lock. Fjern iCloud Lock: Men hvis du ender med å kjøpe en iOS-enhet. Da må du fjerne iCloud -kontoen frabare den enheten. Guide: Fjern Apple ID på iOS eller iCloud.


Har du stadig din iOS . Denne artikkelen er ment å hjelpe deg med å finne . Hvordan slette icloud konto uten passord Huset i skogen.

Hvordan fjerne Apple-ID fra iPad Fjerne Apple-ID fra . Noen ganger kan det være nødvendig å slette e-postkontoen eller iCloud -konto lagret på din iPad , slik at du kan erstatte den med en ny en. Hvis den forrige eieren ikke er til stede, kan vedkommende fjerne enheten fra kontoen sin ved å logge på icloud. Indhold: Fjern Find min. Se hvordan du kan slå av dette via iCloud. Da gjenstår det bare å trykke Fjern i det siste vinduet som kommer opp på skjermen.


Fikk den sendt via posten som avtalt. Den var tilbakesatt til fabrikkinnstillinger fra selger, men icloud kontoen er ikke . Slett bilder fra iCloud på enheten. Her huker du av for Move Files for å fjerne alle tilknyttede filer til MacKeeper som har. Dette vil slette enheten fullstendig og slå av iCloud , iMessage, FaceTime.


Når du har skrevet inn passordet, blir enheten slettet og fjernet fra kontoen . Om du også vil fjerne dette fra sikkerhetskopien, går du til . Her er trinnene for å fjerne en iCloud -sikkerhetskopiering fra iOS: Trykk på . Her finner du noen gratis triks for å frigjøre iCloud.

En mer effektiv måte å fjerne iCloud -lagringsplassen og søppelfilene på er å bruke FoneEraser for iOS, som følger med tre sletting . Cloud er ikke bare enkelt, noe en rekke kjendiser nylig. Og på Mac-en og iPad -en om du har lastet ned bildene der da. Men hvis du søger at styre og fjerne specifikke iCloud -dokumenter og data, er der en bedre måde at gøre det via et centraliseret kontrolpanel i iOS, som giver dig . Det er vigtigt af fjerne sit Apple produkt fra sit Apple I hvis man skal sælge eller give det bort. Tryk herefter på ” Fjern ” (Remove). Hvis du ønsker å deaktivere eller fjerne kontoen din fra Zoosk-tjenesten etter å. Hvordan å spare plass i iCloud ved å slette gamle sikkerhetskopier.


Les videre for hvordan du . Tryk på Slet, når du bliver spurgt om tilladelse til at slette fotos.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg