tirsdag den 14. november 2017

Efterretning

Søgning på “ efterretning ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. En efterretning er en mundtlig eller skriftlig meddelelse. Efterretninger forbindes ofte med spionage og militære anliggender. Avisen ble grunnlagt av den senere politimester Ole Brose etter . Tilforladelig efterretning om kysten Guinea av Ludewig Ferdinand Rømer - Se omtaler, sitater og terningkast.


Efterretning

Se hva andre mener om denne boka, og fortell . Informasjonsbulletin til medlemmer i Foreningen Gamle Bergens Venner. Forfatter, Rømer, Ludewig Ferdinand. Indeholder oplysninger om glasmalerier i kirkerne i Solvorn, Stedje.


Skildring av Urnes, Vang og Slidre kirker. Desuten er der et par tegninger av professor Dahl, . Iacsimilía Scicnlia et Icchníca Norvegica Edidíl. Skulle der være nogen som har efterretninger om dem er jeg meget interesseret ? Det var ofte sådan hvis et barn døde blev et efterfølgende . Eksempler på bruk av efterretning i setninger hentet fra bøker, blogger og kjente tidsskrifter. Danish-English Dictionary: Translation for efterretning.


Efterretning

Hefta, originalt omslag. Lars Løkke Rasmussen erkender, at der er drama i Venstres folketingsgruppe - Kristian Jensen tager kritikken til efterretning. Det er altså ikke muligt at abonnere . Dansk-norsk historisk bibliothek: indeholdende efterretning om de skrifter.


Av Gustav Ludvig Baden . Om kaptein Ohlsens optiske telegraf. Job indenfor Forsvar og efterretning. Find dit drømmejob hos Jobindex, Danmarks største jobdatabase. Forsvarsministeriet tager Landsrettens dom til efterretning.


Efterretning

Trafikstyrelsen tager endelig risikovurdering om ICtil efterretning 19. Eidsvolds-Repræsentanter og. TILFORLADELIG EFTERRETNING OM KYSTEN GUINEA, INDEHOLDENDE: BESTRIVELSE.


Vi må tage det til efterretning og kæmpe videre. Det kommer ikke til at få nogle konsekvenser i partiet, siger Kristian Thulesen Dahl efter . UNIVERSITY OF MINNESOTA vvis 328. Skatteministeriet tager Ombudsmandskritik til efterretning.


Formanden for naalakkersuisut, Kim Kielsen, tager Donald Trumps aflysning til efterretning. Han mener dog ikke, at Grønlands forhold til den . Vores kollegaer har taget aftalen til efterretning. Selvfølgelig er vi ikke glade for, at aftalen indeholder fire fyringer, men det er mindre slemt end frygtet.


Hvis DRs prognose viser sig at holde stik, står Dansk Folkeparti til en historisk . Vi tager afgørelsen til efterretning. Vi troede, at vi havde en god sag, og det er næppe et gult kort, som vi kommer til at se mange af i fremtiden, . Tage til efterretning 23JY. Do not get a person to throw things away, I keep them in a scrap box. Well I was in need of clamping some strange shaped items and I .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg