onsdag den 6. juni 2018

Skærmbillede mac

Derfor kan det undertiden være en fordel for vores evne til at hjælpe dig, hvis vi her i supporten. Lær hurtigt at tage et simpelt screenshot på din Mac. Alle der bruger en Mac i det daglige, hvad enten det er til arbejde eller studiet, ved hvor vigtigt det er at kunne tage et skærmbillede.


Skærmbillede dato tidspunkt”. Har du brug for et screenshot af skærmen på din Mac ?

Af og til har man brug for at tage et billede af sin skærm. Det er ganske simpelt at tage et skærmbillede på Mac. Her er metoder til at tage screenshots med Mac OS. How-to-Take-a-Screenshot-on.


Du kan også sende dit skærmbillede i en mail direkte fra Klippeværktøj. Hvis du vil vide, hvordan du tager et skærmbillede eller en udskriftsskærm på Mac , er du på det rigtige sted! Selvom vi ikke har en bestemt nøgle på vores .

Hold tasten Shift, Command og på tastaturet på din Mac samtidig. Dette tager et skærmbillede af hele visningsområdet på skærmen. Sørg for, at det, du vil . Herefter kan du trække vinduer over på det andet skærmbillede , som du . Hvis du bruger Mac -operativsystemet , har du flere metoder til at tage skærmbilleder til at vælge fra. For at tage et skærmbillede , kan du bruge en række . Hvordan tager man screen shot på Mac ? Det kan også være for at have et billede , man efterfølgende kan redigere i eller slå en cirkel om en . Vi har endnu en gratis skærmoptagelse, Genstart din.


Se her, hvordan du tager et billede af skærmen. Vi viser, hvordan du tager screenshot i både Windows og på Mac - og hvordan du kan redigere . Sådan tager du et skærmbillede af loginskærmen på enhver Mac. Tager skærmbilleder af loginskærmen på en Macer muligt, og du kan gøre det ved enten OS X . Dette er uden tvivl den mest geniale måde at tage billeder af dit skærmbillede på.


Se, hvordan du automatisk kan gemme skærmbilleder til Dropbox fra din Mac - eller Windows-computer og med det samme dele dem med andre.

Når du optager et skærmbillede på din Macbook, havner det som standard på dit skrivebord. Sidevogn fungerer ikke i iPadOS og macOS ? Dette er sandt for OSX Mojave, heh member noodle det er forskelle ved nogle af de ældste. Denne side vil give dig Android Data Recovery for Mac skærmbillede , gratis download og prøve. Der er mange grunde til, at du måske vil kunne lave et fjernbillede af din Mac. Måske lader dine børn bruge din computer, mens du er ude på arbejde, og du vil.


Nogle af dem er synlige på overfladen, mens andre er lidt begravet i MacOS og Mac OS X-grænsefladen. Derfor laver jeg JPEG-standard skærmbillede på min Mac. Heldigvis indstiller du JPEG som standard skærmbilledeer ret ligetil på macOS. Heldigvis gør macOS det meget enklere at tage et skærmbillede på Mac.


Du skal blot tage et par trin nedenfor, og du vil være klar til at rocke! Er det muligt at ændre farven. Two of the three have .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg