tirsdag den 30. oktober 2018

Bærbar beskyttelse

Bærbar beskyttelse

At beskytte sin bærbare computer er vigtigt. Kommer du den i en tilfældig taske eller rygsæk, kan den tage skade på ydresiden men også hardwaren kan tage . Elgiganten har et stort udvalg af computertasker til bærbare i alle størrelser. Masser af praktiske tasker og fede designs - se udvalget i dag. Keep neoprensleeve til. Fire genveje til høj sikkerhed: Beskyt computerne mod tyveri, indbrud og datatab.


Bærbar beskyttelse

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer . Derudover giver det et trendy look, som gør at din bærbar skiller sig ud fra mængden. Laptop coveret kan tilpasses så det passer til din bærbar. Bærbar beskyttelse Ny bærbar med beskyttelse mod hackernes nysgerrige blikke. Overeffektiv beskyttelse mot innsyn.


Bærbar jordforbindelse - enheden og installation af kritisk . Manufacturer of PC bags, covers and accessories for professional and private users. Umates has for many years been a supplier to large and small companies. Lenovo tilbyder fri levering og fri returnering. Personlig assistance på tlf.


Bærbar beskyttelse

USA synes at gøre det stadig vanskeligere at have en bærbar computer i carry- on bagage i fly. Med vores bærbar og tablet cases kan du beskytte dit udstyr. Vi har faste lave priser på hardback cases fra Peli og VIVAX, samt sleeves fra Thule.


Den indbyggede anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse på op til af. Bemærk: Vær opmærksom på hvor din bærbare PC har luftindtag - blokér. Specifikation: Rygsæk med bærbar beskyttelse kombinerer med komfort brugbarhed og unik stil, som passer til den aktive professionelle eller nogen, der går . HP ENVY Urban-etui, 14. Optimal bærekomfort og beskyttelse på farten. Din næste udfordring kræver et etui til en bærbar computer, der holder til det hele.


Passer også til et rent miljø, da man kan rengøre enheden eksempel mellem hver bruger. Med en laptop-sleeve eller -taske fra Thule får du en solid og alligevel stilfuld beskyttelse af din laptop, når du er på farten. Sikkerhed og stil der holder! Beskyttelsen kan også tilpasses til bærbar computer. M-privacy-filtre hjælper dig med at beskytte de fortrolige, følsomme og private oplysninger på din.


Ubegrænset enhedsbeskyttelse der beskytter dine enheder fra vira og angreb. Til bærbar vil du kunne finde dockingstationer til Lenovo, Dell, HP og flere. En af dem betegner man som den perfekte rejsemakker. Skærmfilteret beskytter din datasikkerhed.


Et filter fra 3M forhindrer, at uvedkommende ser følsomme oplysninger på din PC, og beskytter skærmen mod ridser . De revner og sprækker mellem tasterne på en bærbar computer tastatur gør den sårbar over for støv, snavs og krummer. Beskytt din bærbare PC med et etui og frakt den komfortabelt med en PC-sekk eller. Har du behov for at forbinde flere enheder til din bærbare pc eller tablet? Et magnetisk sammenfoldelig frontcover beskytter din Surface Book, mens en . Unik Peli- beskyttelse for iPad Mini og Mini Retina - uknuselig, vannbestandig.


Vanntett, uknuselig og støtdempende koffert for bærbar PC, med skulderrem. Anti-strålings Surfertæppe - velegnet til bærbare PC´ere og tablets - hvis du effektivt vil reducere de skadelige mobilstråler fra apparaterne i at ramme kroppen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg