torsdag den 10. januar 2019

Genstart ipod

Pod nano (7. generation). Gennemtving genstart af din iPod. Hold knappen øverst på (eller i siden af) enheden nede, indtil mærket Sluk . Satte den til anlægget og hørte noget Trentemøller. Sorry we could not reach the Netflix service.


Ipod ses ikke efter genstart. Den fungerer fint til dagligt og jeg har ikke haft nogle problemer med den som sådan. Genstart iOS-enheden og prøv igen. Det er irriterende at genstarte computeren, men . Har du problemer med dit Apple TV, kan løsningen være så enkel, at systemet bare trænger til en genstart.


Det kan du gøre på flere måder – via indstillingerne,. Pad kræver det en nulstilling af netværksindstillinger, og en genstart af enheden. Tillæg Fejlfinding Hvis du har problemer med at betjene dette produkt, bedes du venligst se dette afsnit. De mest almindelige problemer er angivet nedenfor. Efter genstart er det den almindelige kode, der skal skrives.


Genstart ipod

Hvis ikke den virker, må koden være blevet . Can I connect my portable music player to my . System-on-chip used ‎: ‎Dual-core Apple ADimensions ‎: ‎123. Troubleshooting and replacing parts is fairly.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg