fredag den 15. februar 2019

Iphone oplader pricerunner

Har du behov for køb af ny computer eller andet IT-udstyr har Torp IT også et. Mangler du en brugt Apple iPad så se mere under vores Brugte iPad sektion. Få optimeret din gamle computer så den kører som ny igen. Udskiftning af skærm macbook , mdr. Opsætning af gamle filer på ny macbook eller imac, garanti, 29-.


Iphone oplader pricerunner

Inden da kunne det dog se ud til, at Apple også giver premiere for OLED skærme på sine laptops. Få tilbud på Skift skærm macbook pro retina - Er du på udkig efter Skift skærm macbook pro retina på tilbud? Skærm - og harddiskfejl vil blive ordnet gratis, lover Apple. Kvalitets skærme , batterier, keyboards, mv.


Danmarks største udvalg og bedste priser. Hvad enten din Macbook eller iMac trænger til ny skærm , batteri, formatering eller anden reparation, så kig forbi - vi har det hele! Vi kan lave en komplet skærm udskiftning på din Macbook Pro Retina 15” uden du. Følelsen af at have en ny Apple computer i hænderne er fantastisk – og . Vi har stor erfaring med Macbook Pro Retina reparation og yder hurtig og god service. Reperation : Komplet Skærm udskiftning.


Vi tilbyder udskiftning af skærm , hvis den er defekt. En defekt skærm kan bl. Revne eller flænge, intet billede, ingen . Køber du ikke en ny skærm , men sender din Mac ind for at få gjort din . De har flere års erfaring med reparation af Mac -computere, både Macbook Pro, iMac, Macbook Air, samt PC-reparation. Book en tid eller kom forbi os!


Vi er Apple certificeret Mac teknikere. Ny CPU blæser, 99-, 99-, 99-, 99-, x. Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung Galaxy, LG . Sammenlign priser på reparationer! Du er på jagt efter en skærm til din Mac computer til rimelige penge, så kig med her:. Vi overtager Apple garanti. VI ER SPECIALISTER I REPARATION AF MACBOOK , IMAC, PC OG IPHONE.


Typisk er det udskiftning af skærm som vi udfører, fordi skærmen enten er gået i stykker,. Vi kan dog også klare alle andre typer af skader som for eksempel ny. Selvom de fleste reparationer vi udfører er af produkter fra Apple , så hjælper vi. Er den i stedet gal med din Macbook eller bærbare PC.


Som har en masse streger på computerskærmen. Kan vi selvfølgelig hjælpe med en ny skærm til din. Livstidsgaranti og billige priser.


Iphone oplader pricerunner

Sæt nu din spartel i mellem front glasset og selve skærm rammen. Med dette Apple Macbook Front Glas medfølger der nyt lim til monteringen . Ny mus(Trackpad) til Macbook , 99-. Nyt ladestik til Macbook , 99-.


Geninstallation eller opdatering af system (OSX) . Vi reparerer også gerne din Macbook , hvis uheldet har været ude. Software fejl, Logicboar SSD .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg