torsdag den 21. marts 2019

Pigmenteret creme til læder

Pigmenteret creme til læder Læderpleje - plejemiddel til vedligeholdelse – pleje af lædermøbler. Farve og pleje til læder. Guides og salg af læderfarver til farveopfriskning. This video is unavailable.


Læderrens fjerner urenheder, og de fleste pletter fra anilinlæder og pigmenteret læder. Hvis farven trænger til en opfriskning, starter du med en pigmenteret creme til læderrenovering i den korrekte farve.

Den lægges på læderet. Specielt udviklet til pleje og vedligeholdelse af lædermøbler i anilin, semianilin og dækfarvet læder. Lædercreme modvirker udtørring og krakelering. Det anbefales at behandle læderet 4-gange om året.


Cremen kan i nogle tilfælde også anvendes på læder med ru overflade. Husk altid at teste produktet på et . Alt hvad du skal bruge til dine lædermøbler - Bestil idag, og modtag om 1-dage. For intet kan slå den helt særlige kvalitetsfornemmelse, kun det bedste læder ,.

Disse produkter anbefales af førende garverier og kan anvendes på alt pigmenteret læder. Samtidigt er læder meget slidstærk og kan derfor holde sig i mange år,. Dårligt vedligeholdt læder får ofte små revner i overfladen, . Når du tørrer skoen af kommer du til at opdage at overflødig creme følger. Anbefales til de fineste læd. Carnauba Crème is a water base blended wax conditioner and finish for natural or . Også egnet til håndtasker, punge og andre læderprodukter.


Læder er et materiale, som kan skabe en stor forskel for din indretning. Beskrivelse: Tykkelse 1- mm. Bøjninger uden at krakellere 50.


Estoril gennemfarvet autolæder er let korrigeret og pigmenteret. Pas godt på dine møbler uden brug af kemikalier. Hos Unoliving forhandler vi GreenGard møbelpleje, der omfatter rense- og plejeprodukter til stof-, læder - og . Læder Toronto, eierschale - Læder Toronto, eierschale. Læder skaber et moderne og råt præg, som muligvis kan være det friske pust dit hjem.


Når cremen skal lægges på læderet , skal du bruge skumgummi, hvilket . Pigmenteret eller beskyttet læder , på den anden side, er mere.

Protection Cream på anilinlæder og pigmenteret læder. Cremer og lotion: Disse læder balsam er simpelthen gnides ind med fingrene . En smart rygsæk en Lækker taske i . Effektivt læderrens til pigmenteret læder. TASKI Leather Wax er en næringsrig creme , som tilfører masser af fugt og dybde til læderet. Hjælper til beskyttelse . I modsætning hertil er overfladen af ​​ pigmenteret , overdækket læder forsynet med et beskyttende lag af. Solbeskyttende creme for at bevare farvefriskheden.


Profesionelt læbesstift palette Brugt meget. Creme , Læder , Næsten som ny, Flot smalt creme farvet lak bælte fra Gucci.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg