onsdag den 26. februar 2020

Uoriginal macbook oplader

Min kærestes macbook air oplader har sunget sit sidste vers. Erfaring med uoriginale Mac-opladere? Eller har du blot et ønske om, at købe en back-up?


I begge tilfælde har du naturligvis mulighed for . De ser umiddelbart helt ens ud. Den originale Apple - oplader og så en tilsvarende kopi.

Det kan derfor være fristende at springe på den . Kablet er lavet af blød gummi som let kan rulles sammen og stikket er magnetisk så det . Næsten alle nye mobiltelefoner bliver i dag leveret med en oplader. Mange ting kan ske når man anvender en uoriginal oplader. Apple anbefaler, at du kun bruger tilbehør, der er godkendt af Apple og har MFi- mærket.


Læs mere om de problemer, som uoriginalt eller . En kompatibel oplader , kan bedre beskrives som en uoriginal oplader. Magsafe oplader til Macbook pro.

Apple har ikke selv produceret, hvorimod en tredjeparts-fabrik har stået . Ja du kan sagtens en uoriginal oplader -spænding og stik skal passe. Få hjælp til at vælge mellem en original og en uoriginal oplader til din. Apple Lightning kabel (opladestikket) har konkaktflader, som let kan blive dekoblet,. Kan jeg bruge en uoriginal oplader ? Mac oplader allerede i morgen! Vi sender helt frem til kl.


Coverme- CoversSleeves til Macbook og iPad Lader til IPad air, . Det er desværre ikke et unikt problem og det rammer også andre produkter end dem fra Apple. Hvis du i stedet benytter en uoriginal oplader fra en anden . Det originale lightning kabel fra Apple er det samme kabel du får me når du. Fin vare, og 3kr billigere ( uoriginal ) Macbook oplader end jeg har kunnet finde andre steder. Er du på udkig efter et Apple MD818ZM Lightning kabel?


Køb en Apple oplader med Lightning kabel i dag! Den første er brandfarlig, og den . Det er fordi at Apple kun godkender den originale iOS chip der sidder i et lightning kabel. Apple har i et lille stykke ti tilbudt at man kan få ombyttet sin uoriginale oplader i andre lande og nu har Apple så valgt at inkludere Danmark.

Prisgaranti på Macbook Bil lader gadget på Temashop. Dag til dag levering kun 29kr. MacBook oplader , da den kan . Erstatnings lader( uoriginal ), oem pakning. Bagsiden har en del ridser og skrammer fra tidligere ejer.


Som mange Apple brugere nok kender til, er den evige kamp om at finde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg