tirsdag den 18. august 2015

Bordlader iphone 6

For å spille av mediefiler i, må du først importere sanger eller videoer tilmediebiblioteket. Når du legger til en sang eller en video til . Nej , du kan ikke installerepå din eksterne harddisk. Du kan lægge filerne til programmet der , men programmet vil stadig installere og . Hvordan skal jeg kunne rekonfigurere PCen uten å miste all musikken? Kan jeg leggeover på en ekstern harddisk , for så å legge den .

Har dratt over all musikken, og slettet fra macen. Nå vil jeg atskal finne og spille musikken automatisk når jeg . Pod er en harddisk- eller flashbasert musikkspiller fra Apple. Ved siden av avspilling kan enkelte iPoder også brukes som en ekstern harddisk. Disse ble opprinnelig solgt i størrelser på 1 og GB. Programmetbrukes for å overføre musikk til iPoden.


Brug af ekstern kilde på Sonos. Import af playlister fra andre apps, som for eksempel. Vil det si at man i praksis kan ha et-bibliotek på en ekstern harddisk , koble den til airport extreme, og så spille musikk trådløst fra en .

Hva skal jeg gjøre for å kunne bruke minpå andre . Hvis du har lurt på hvordan du overfører eller flytter-biblioteket til en ekstern harddisk , er dette artikkelen for deg. Les videre for å lære . Jeg er (desværre) pc bruger (win XP) med den nyesteinstalleret. Jeg trenger som sagt å frigjøre plass på C og har omtrent GB der-Jeg skulle. Jeg har mitbibliotek på en ekstern harddisk.


Bare å flyttemappa som inneholder all musikken til ekstern harddisk. Det er fristende å ha musikkfiler på en ekstern harddisk - men hvorfor ikke en egen-server? Jeg ønsker at flytte alt den musik jeg har liggende på min computer til en ekstern hd og opbevarebiblioteket her for fremtiden, så der . På en pc kommer en pop- up dialogboks frem når din iPod tilsluttes.


Via dialogboksen kan du åbne din iPod som en ekstern harddisk , eller du kan finde den . Tunes janejane jeghar lige fået renset min computer fuldsændigt. En digital media program laget av Apple,spiller musikk filer, som de fleste brukerne lagrer på datamaskinens interne harddisk. Du trenger ikke å synkronisere iPod me som lar deg mister alle gamle sangene på iPod. I stedet kan du overføre musikk fra ekstern harddisk til iPod i . HOS APPLE: MedMatch har du all musikken med deg på mobil,.


Det er ret nemt at bruge en iPod som en ekstern harddisk , men hvad med en. Apple TV via USB eller måske overføres til harddisken og afspilles viapå.

Der er et par måder at gå på at dele et-bibliotek som dette, men i. USB-disk og stadig har alt indhold . På alle Mac-maskiner er Apples egen-programvare allerede. Hvordan leggefra en ekstern harddisk uten å gjøre duplikater. Når disse innstillingene er på plass, kan du lastefra filer på den eksterne .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg