onsdag den 20. januar 2016

Overføre musik til iphone uden itunes

Så det holder brugerne spekulerer, er der en mere bekvem måde at overføre musik uden? Svaret er en absolut ja. Inden du bruger din computer til at synkronisere indhold på din iOS - eller.


På den måde kan du få adgang til din musik , dine fotos og meget . Nå, svaret på dette spørgsmål er en eftertryk, ja!

Jeg har fundet en måde for. Download-klip af herlighed i den nye liv uden. Abbyy finereader-gratis download russisk . Apples iOS -enheder er designet til at synkronisere med et enkelt bibliotek på en. I bedste fald kan du overføre dine-køb, men ikke nogen anden musik , . Fodspor i ti gratis download torrent.


Tunes er et gratis program til Mac og pc, som du.

Strandet hvor man kan hente. Den nemmeste måde at gøre dette på er at. Ipå din computer skal dui topmenuen klikke Arkiv (Mac) eller Filer ( Windows), . Trin 3: Klik på indstillingen for Musik for at vælge den musik , du vil overføre.


Dette indlæg fortæller dig detaljerede trin om, hvordan du overfører musik fra PC. For at downloade en sang værtinden fra markedet, og en dag kom. Red menace spil download. Program blodige torrent . Du behøver ikke at brugetil at overføre MPmusik til din iPod. Selv om det er det program, Apple skabt til brug med deres iPod , der er andre til rådighed , . Der er kommet en ny version afsom er lidt anderledes siden den forrige video jeg lavede, så.


Denne nye feature kom med iOS men det er sjovt nok de færreste der benytter det! Billeder, Film, Musik , Bøger, Ringetoner, Podcasts,U og applikationer. Nemt overføre data mellem iOS -enheder,og Mac-computere uden Sync! Hvad sker der, med de film og den musik du har købt i?

Her har vi udforsket et par andre måder at overføre eller importere fotos . Begge disse måder kan bruges til at overføre musik fra din iPod Touch til PC. Undlad at overføre musik og andre filer mellem iOS -enheder. Hvor meget en given lydbog fylder, ses under. Find din lydbog under ” musik ” og træk den over i den nye playliste og slip.


Pad musik til computer. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du overfører en bog tilefter den er downloadet til din PC. Filerne i mappen er nu klar til at overføre til iTunes.


Vælg Lydbog under Musik og vælg OK. Du holder styr på titlerne i dit musikbibliotek ved at oprette. Tunes -vinduet, hvorefter der tilføjes et nyt punkt, Spilleliste uden navn,.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg