onsdag den 6. januar 2016

Vandtæt holder til iphone

Uanset om du vil svømme, stå på ski eller gå på opdagelse, er disse vandtætte taske designet til at kunne . Tag din telefon med dig hvor som helst med denne Gear tommer vandtætte taske. Tasken har en IPXvandtæt mærkning, mulighed for at bruge touchskærmen gennem. Den medfølgende håndpumpe bruges til at suge luften ud af holderen hvorefter din . ITSKINS Book omslag til.

Super letvægts drybag der holder dine ting 1 tørre. Har du et arbejde eller dyrker du fritidsaktiviteter hvor din . Der medfølger håndpumpe. Quad Lock Poncho er et regncover til Quad Lock casen som holder regn og fugt ude.


Fås i tre forskellige farver. Telefonen kan betjenes gennem etuiet - også kameraet. Enhver vandtæt taske til en hvilken som helst . Vandtæt kasse ned til meter.

Efter du har bestilt varen så vil de. Slank, overkommelig og - Bedst af alt - Det holder faktisk telefonen tør. Altid i lager, hurtig forsendelse og lav fragt.


Vind- og vandtæt taske Monteringsbeslag til spejl Passer til telefoner (9x16cm) . Ram Mounts styrbeslag U-bolt til ram holder til mobil og GPS. Mobiltelefon holder universal. En Undervands Case med bagside kompas og en linse adapter i et solidt og robust design med anti refl. Det er efterspørgslen på en kvalitets holder til cykel også steget markant de seneste år. MOBIL ITUI SORT, VANDTÆT SEALABOX.


Etuiet er beregnet til brug . ToPeaks lækre model er lige hvad du søger og nem at klipse på cyklen! Levering: 3-hverdage. Vi har alt fra læderetuier til vandtætte etuier.


Med det smarte Etui som er 1 vandtæt , kan du bruge din mobil til at optage. Beskytter din mobil mod . Favn den fashionable chic profil ved første .

Omhyggeligt håndværk sikrer, at etuiet holder vand og støv ude, og det beskytter også mod stød og . Tasken er vandtæt og du kan betjene den trykfølsomme skærm når telefonen er i tasken. Med denne holder med vandtæt tasks kan du nu trygt bruge din . RideCase har et beskyttende lag carbon, der er . Produktet hedder Moto Bundle og består af en holder til montering på. Tal og lyt til musik via.


Udover det skal jeg have vandtæt cover. Køb din holder hos CC-Trading i dag, og få leveret i morgen! Precision protection for Apple . Uret kan godt tåle at komme i kontakt med vand når man bader.


Apple Watch er ifølge Apple vandtæt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg