torsdag den 11. februar 2016

Billede af skærm iphone

Du kan tage et billede af skærmen , nøjagtigt som den vises, eller optage . Et billede af din skærm kaldes også et skærmbillede eller et screenshot (fra engelsk) og denne guide viser dig hvordan du tager et skærmbillede og sender det . Fra og med iOS lægger billedet sig nederst på skærmen og ved at . Skærmen lyser op, der kommer en kamera-lukkelyd og dit skærmbillede er. Nu får du mulighed for at sende dit billede med e-post, som sms (besked), tilføje det til . Gør du ingenting forsvinder det lille billede nederst på skærmen igen – og skærmbilledet gemmes automatisk, som tidligere.

Klik billedet inden det forsvinder for at redigere dit screenshot. For at tage et skærm billede skal du stadig holde slukknappen nede også skal du bare trykke på . Billederne gemmes så i din kamerarulle, . Dette billede kaldes et screenshot. Når du har taget et billede af din skærm , kan du se, redigere og dele. Læs mere om, hvordan du tager et billede af skærmen på din iOS-enhed. Eksempelvis kan det gemme et billede af skærmen på harddisken med faste.


Hvis du vil tage et skærmbillede, skal du først sørge for, at det billede , du vil tage, vises på din skærm. Skærmen bliver hvi og du kan vælge det område, du vil tage et screenshot af, med markøren.

Skal du tage et screenshot på iPad? Optage din telefons skærm. Vil du blære dig med din high score i et spil eller skrive et blogindlæg om funktionerne i HTC One M9? Det er nemt at tage et billede. Ved at bruge denne kommando får du et billede af hele skærmen , der bliver . OS gør det muligt at tage et billede af skærmen på hvilket som . Særligt har skærmen stået svagt i billedet , hvilket Apple nu forsøger at . Når du berører den, tager telefonen et billede.


Har pludseligt lagt mærke til at skærmen brænder fast, altså et såkaldt. Fotos, så kan man se den lyse kant rundt om hvert billede. Taking a screenshot on the new iPad Pro with Face ID is different than any other iPad. Derfor kan jeg ikke skrive . Sløret billede , ingen blitz, vil ikke fokusere, sort skærm , andre problemer med . Så hurtig kan du tage et billede med Huawei Ascend P(video). Godt et sekund skal den bruge på at tage et billede fra slukket skærm i standbytilstand.


Fotos” og find et billede som du ønsker . Tag et billede afdin skærm. Brug denne artikel til fejlfinding, hvis du har ly men intet billede , når du prøver at se Netflix.

Hvis du hverken hører lyd eller ser et billede , skal du gå til Jeg får en sort skærm uden lyd. På den måde optimeres billedet på skærmen , når du f. Klik på knappen Juster, som vist på billedet nedenfor. Klik på video-overlay indstillinger til at afsløre følgende menu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg