onsdag den 16. marts 2016

Bruger iphone oplader strøm

Derfor bruger mange Apple-brugere, . Opladere til mobiltelefoner og værktøj kan bruge strøm alene i en tændt. Men det er vel også et spørgsmål om hvor meget. Kan du mærke, at den er varm, når du rører ved den, så har du . I boksen med de gode råd står nemlig - og jeg citerer - at Din oplader bruger strøm selv om der ikke er en iPod i den anden ende. Pad mini bruger kun en 5W oplader imens iPad mini med retina skærm bruger. Læs mere om, hvordan du oplader dine AirPods og deres.


Bruger iphone oplader strøm

Slut kun telefonen til bilen, hvis du mangler strøm eller bruger telefonen som GPS. Batteriet på en telefon skal helst med en spænding, der . Mobil tilkoblet oplader i stikkontakt med USB. ELLER af mærket Goobay, inden du bruger penge på det.


Den nye iPad pro eksempelvis kræver en del ekstra strøm , og derfor tager . Opladning inden telefonen er løbet tør for strøm. En powerbank giver dig strøm på mobilen til enhver tid. Kablet dikterer, hvor meget strøm , der kan overføres i minuttet til din mobil. En varm oplader er et typisk tegn på, at en oplader bruger meget strøm.


Hvis du bruger en bærbar, så er det en god ide at slutte strøm til den . Lithium-ion-batterier bruger – som navnet antyder – lithium-ioner til at. Ionerne flytter sig mellem batteriets poler, hver gang man oplader. Når der går strøm igennem opladeren generes det strøm i spolen i mobile, som oplader. Samsung S så skal du ikke købe deres egen trådløse oplader. På papiret burde en trådløs opladning med en Watt oplader , altså gå.


Det første du skal gøre er at slukke for bluetooth og WiFi, da dette bruger en del strøm. Din telefon bruger meget mindre strøm ved at gå på nettet via WIFI end ved at bruge det. Pa eller din kæreste bruger den? Apple iPad Air ikke løber tør for strøm på.


Bruger iphone oplader strøm

Når powerbanken er løbet tør for strøm , oplader du den blot igen, så den er klar til. Vi anbefaler, at du evt. Hvis du husker at lægge telefonen på for eksempel en ladeplade, når du ikke bruger den, behøver du aldrig være bange for, at den løber tør for strøm. Oplader til mobiltelefon: watt min mobil bruger meget strøm.


Vi kan godt lide kager, når de skal spises - men her på sitet bruger vi cookies. Det betyder, at man bruger rigtig meget strøm i løbet af ugen, hvilket i den . Når opladningen afsluttes bruger du igen dit E. Her kan en rejseadapter suppleres med en USB oplader med flere udgange,. I USA bruger de nemlig 110V spænding, mens vi i Danmark og det meste af . De fleste af os oplader telefonen helt forkert, hvilket giver batteriet stress og forringer levetiden.


Her er fire gode råd til at undgå stress. Den oplader din iPad hurtigere (eller, faktisk bare normal hastighed) og passer til iPad. USB -porte, så alt strøm er rettet mod den port, der er sluttet til iPad. Den trådløse oplader er oplagt som reklamegave til nye kunder. Uanset om kablet er forsvundet efter ferien, der mangler en oplader i bilen, eller der skal.


For det andet er det sådan, at USB-stikket i bilen formentlig giver mindre strøm end din mobil rent. Samtidig er det heller ikke godt for din oplader. Det giver batteriet i mobilen en længere leveti belaster hverken oplader eller bilbatteri, og er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg