tirsdag den 29. marts 2016

Skjermspeiling iphone til tv

Her er noen praktiske måter å speile . Noen ganger kan det være praktisk å kunne vise frem bilder eller videoer på TV - en, i stedet for på den lille mobilskjermen. Du kan se skjermen til en mobil enhet (som en smarttelefon eller et nettbrett) på TV -en slik at du kan se på bilder, videoer eller websider. Skjermspeiling er en . Det er svært viktig for iOS -brukere å kjenne disse måter skjerm speiling. På min gamle Samsung Note kunne man trådløst speile innholdet på TV ,en.


Skjermspeiling iphone til tv

I stedet har Apple laget en liten boks, kalt Apple TV , som kobles direkte til. Airplay, og også skjermspeiling fra både iOS og OS X. Da vil telefonskjermen din vises på TV -en din. Akkurat som navnet på skjermspegling for . Du kan bruke Smart View til å kontrollere Samsung Smart TV selv uten. Koble mobilen til TV -en og velg videoer, bilder og musikk.


Opplev enda mer ved å koble mobiltelefonen til TV -en – bruk mobilen som fjernkontroll, skjermspeiling , se på TV på telefonen eller spille av TV -lyd på telefonen. IOS -enheten informerer om at. For å starte skjermspeiling fra . Vis bilder på en TV ved hjelp av Chromecast. Hvis du har en Chromecast, kan du vise bildene og videoene dine på en større skjerm. Det er gode sjanser for at TV -en du har stående er tilkoblet internett, slik at.


Skjermspeiling iphone til tv

LetsView for Androidtrådløs skjermspeiling for Andriod. Solved: Hey people, So, I have a Sony Bravia Smart TV. Visst ikke så er det vel apple tv som er løsningen.


How to mirror your iPad to your Sony Bravia Smart TV. Spill mobilspill på TV -en, eller bruk den på hotellrommet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg