fredag den 10. august 2018

Etui til iphone 4s læder

Etui til iphone 4s læder

Find dit nye etui , taske eller pung i læder , skind m. Tilbudspris 15DKK Normalpris. Vi giver dig et luksuriøst lækkert design med høj kvalitet. Special Price 8DKK.


Et ægte læder etui i en flot hvid farve. For at bryde det hvide design, er der broderet et stykke rødt. Dette cover er ideel til hyppige rejsende og erhvervsfolk da det er lavet af læder og giver et beha. Levering: 6-hverdage. Coveret er fremstillet af silikone.


Gear cover med pung til LG. Det sofisitikerede, bløde cover giver ultrasmart dækning af din iPh. Så er dine værdier samlet èt . Simpel PU Læder etui M. Førsteklasses produktio. Det er stilsikkert, super lækkert og et 1 originalt . Hos Gearspot sælger de fire . Mål (LxHxB): 15x15xcm.


Etui til iphone 4s læder

Bemærk venligst: vi fører ALT i BMW accessories, se mere på . Beskyt din telefon med et hvidt cover i PU materiale. Vælg blandt originale Apple covers samt moderne og stilfulde covers der giver en komplet beskyttelse. Med et cover som dette Mujjo læder cover kan.


Der er mobilcovers i silikone, plastik og læder m. De fås med og uden kortholder, en aftagelig magnet . ITSKINS Universal Læder Etui.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg