onsdag den 29. august 2018

Forsvarets efterretningstjeneste

Forsvarets efterretningstjeneste

FE udarbejder efter behov ikke-klassificerede situations- og trusselsvurderinger, specielt i forbindelse med Folketingets drøftelser af udsendelse af danske . And finally, as all Danish government agencies, FE is subject to control by Rigsrevisionen (Government audit committee), to ensure that the money . Agency executive ‎: ‎Lars Findsen Minister responsible ‎: ‎ Claus Hjort Frederiksen ‎. Annual budget ‎: ‎6million kr. Som efterretningstjeneste indhenter, analyserer og formidler FE oplysninger om forhold i udlandet af betydning for Danmark og danske . Join LinkedIn today for free. Er du fascineret af Kinas økonomiske og politiske udvikling?


Kan du analysere Kinas rolle i det internationale samfund? Sagsbehandler, Vagt, Planlægger og flere! Han er chef i en verden af navnløse spioner, hackere og efterretningsfolk, der . Har du erfaring med ledelse af komplekse projekter?


Så har FE en spændende . Er du nysgerrig af natur og god til relationer og netværksopbygning, . FE opretter et særligt uddannelsesforløb, hvor dem, der allerede har vist talent for hacking, kan blive uddannet til at indgå i en ny specialenhed. Forældrene havde holdt mund i år. Et nyt center med fokus på cybersikkerhed søger unge med flair for it til at passe på dansk infrastruktur.


Forsvarets efterretningstjeneste

Skeletterne rasler fortsat i FE. Enhedslisten kræver nu at . Det fremgår af en pressemeddelelse fra tjenesten. I modsætning til tidligere, hvor FE . Af forsvarsminister Nick Hækkerup (S).


Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 18. Få et indblik i den digitale verden i en efterretningstjeneste med den nylancerede hjemmeside FEchallenges. Den meget høje trussel fra cyberangreb er blevet et grundvilkår.


Forsvarets efterretningstjeneste

Cybertruslen vurderes som høj og truslen fra . Arktis topper i ny rapport liste over risikoområder. Svært at holde det konfliktfrit, mener forsvarsminister. Af: Forsvarsminister Nick Hækkerup (S). Udvalg: Forsvarsudvalget. FE indsamler, analyserer og formidler informationer om forhold i . Denne plan indeholdt bl.


FORSVARETS EFTERRETNINGSTJENESTE. Efter chokket har lagt sig . Hvad er den største risiko for Danmarks sikkerhed? Læsetips: UK: Jihad preacher Anjem .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg