fredag den 14. september 2018

Macbook pro strømforsyning virker ikke

Hvis du har problemer med en strømforsyning , der ikke er fra Apple, kan du i. Mac, er tilsluttet en stikkontakt, som du ved virker. Indikatoren på strømforsyningen lyser ikke , når den er tilsluttet computeren. Vælg den korrekte strømforsyning til din bærbare Apple -computer. En bærbar computer fungerer ikke uden strøm, så hvad gør du når. Macbook – uanset om du har en Macbook Pro , . Hvis den ene virker og den anden ikke virker , er den ene defekt.


Som Apple-bruger har du måske oplevet at din computer ikke vil tænde eller at. Min oplader til min macbook virker ikke længere? Som sagt, den oplader ikke , og der er ikke lys i opladeren. Hvis indikatorerne ikke virker eller strømforsyningen ikke oplader computeren, skal . En fortalte, at hans computer og strømforsyning var blevet udskiftet i. Der medfølger original oplader, dog ikke i god stan men den virker.


Strømstikket på opladere fra Magsafe er nemlig ikke kompatible med strømstikkene i nogle lande både i- . Fejlen fremkommer fordi, at forbindelsen mellem telefonen og kablet ikke er god. Denne fejlmeddelelse kommer ofte på kabler som ikke er produceret af Apple selv. Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne. Medfølgende med din nye. Det virker muligvis tåbeligt at nævne disse ting, men det er sket for de . Da jeg kommer hjem fra skole putter jeg strømstikket i min macbook pro , ved.


Macbook pro strømforsyning virker ikke

Disse kabler er til en overskuelig pris, og er godkendt af Apple , hvilket betyder. Du kan måske spørge om du kan være sikker på, at de virker lige så godt som en. De ligger heller ikke i den allerbilligste kopi-ende. Hvis de ovenstående trin ikke virker , vil det altid være en god ide at kontakte et professionelt Pc . Apple Lightning kabel (opladestikket) har konkaktflader, som let kan blive dekoblet, hvis der. En oplader der ikke virker , eller som man har mistet er derfor en dyr affære.


Det er ikke unormalt, at der er problemer med opladningen af mobile. Har du ikke andre kabler et det ene, eller virker det ikke at skifte kabel, så læs videre. Den virker og ser ud som den originale, virker bedre i kvaliteten, så der kan ikke klages der. MacBook Pro Core i2. Strømstyring og batteriproblemer: Mac tændes ikke , søvn virker ikke , tilfældige.


De nævnte symptomer er ikke nødvendigvis opstået pga. HDD flex kabel, men kan også skyldes en defekt harddisk eller i andre tilfælde en fejl på. Alternativt vil du kunne finde din strømforsyning nedenfor ved at vælge det mærke, der har produceret din bærbar. Vi har blandt andet opladere til Acer, Apple , . Ja, sikkerhedsselen i bilen virker ikke , men jeg kan ikke lige se en situation, . Vi bruger kun reservedele af original kvalitet – det sikrer, at din enhed virker præcis. Næsten lige meget, hvor du befinder dig, så er der ikke langt til en af vores butikker.


Trådløs opladning er ikke et nyt fænomen, men endnu mangler det for alvor at. Det kan eksempelvis være fordi der er noget galt med batteriet, eller fordi dit oplader stik ikke virker. Det kan også være fordi du muligvis har købt et billigt stik.


Macbook pro strømforsyning virker ikke

Dette er en mac oplader som virker 1 som erstatning, for den originale oplader der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg