mandag den 10. september 2018

Tilbehør til cordon bleu

Se vores opskrift på en lækker hjemmelavet hummus med eller uden tahin. Den er nem at lave, og smager skønt med brød. Kan med fordel bruges til tapas.


Prøv hummus som tilbehør til middagskaker, i pitabrø på sandwich, til chana . God som dipp, tilbehør til kylling, kjøtt og vegetarretter, eller istedenfor smør på brødskiva.

Hjemmelavet hummus - opskrift på dejlig hummus som tilbehør til tapas eller brød. Om ikke du har fått dilla på hummus , så kjenner du helt sikkert noen som har det. For hummus passer perfekt til middagstilbehør, dipp eller på . Jeg har egentlig et veldig lite forhold til hummus.


Hørt mye om det, og forstått at det er et klassisk tilbehør til middag, som dip eller rett og slett som pålegg. Tahini holder jeg til ett minimum, de fleste oppskriftene tilsetter mye mer. De passer supert som en liten snack uten annet tilbehør , men smaker .

Som tilbehør til salater eller grillmat. Eller som dipp sammen med noen crispy, rå grønnsaker. Simple Feasts dygtige kokke står bag denne skønne opskrift på hummus. Vores hummus er dejlig cremet og smager fantastisk som tilbehør til fx pitabrø tærte, . Den blir veldig mye brukt i de arabiske landene, enten som tilbehør til middagen i stedet for potet, eller som . Mat fra Midtøsten er trendy.


I Midtøsten er man flinke til å bruke grønnsaker på kreative måter, enten som egne retter eller som deilig tilbehør til. Her hjemme i Norge tenker vi kanskje mest på hummus som tilbehør til andre retter, men der den kommer fra er det motsatt. Her får du både fakta om næringsindhold og . Sprødt fladbrød er fantastisk tilbehør til diverse simreretter.


Retten stammer fra Midtøsten og blir normalt brukt som dip eller tilbehør til middag. Denne lækre avocadohummus er nærmest en fusion af hummus og guacamole og den smager SÅ godt. Perfekt til en skål med grøntsager, som tilbehør til såvel.


Sunn og digg dip til helgekosen? Den egner seg godt som dip, og er lett å .

Sæt den færdige hummus tildækket på køl indtil servering. De siste årene har hummus blitt stadig mer populært og etter hvert . Brug humus til både frokost og aftensmad til mange retter. Som dip, i pitabrød eller som tilbehør til en ret.


Det er meget nemt at lave - få opskriften her! Hyldest til gaden der aldrig bliver glemt”. Med squash, blomkål og . Her er der en opskrift på en helt klassisk hummus. Find en nem hummus opskrift til f. HUMMUS Man kan ikke mose sig frem til en dejligt cremet og blød hummus.


Hummus bliver jeg aldrig træt af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg