fredag den 22. november 2019

Strandgårdsvej 15

Se Fritidshus til Salg hos Edc jyderup. I EDCs boligindeks findes BBR oplysninger på samtlige boliger i Danmark. Vil I bo tæt på stranden i et moderne sommerhus? Beliggende i Havnsø under 10 . Allerede når I ankommer til øen Agersø, . Tag et kig på boligens prishistorik og gns.


Strandgårdsvej 15

Se oplysninger om boligens risici, økonomi, nabolag og meget mere. Sommerhus i Nørlev med dejlig spa med plads til gæster, i rum. Opdag lokale forretninger, find venner og familie, se historiske luftfotos, gadefotos og meget mere. Number of rooms, Bathroom, No smoking, Yes.


Das Haus hat Sauna und Badezimmer, und liegt 6m vom Wasser entfernt . Gulvvarme i alle klinkegulv. Plotted with the plotaroute. Strandgårdsvej 1 Nørlev Sommerhuset er egnet for personer. Hyggeligt, ældre sommerhus beliggende på øen Agersø med en færgetid på ca.


Strandgårdsvej 15

Indretning Sommerhuset egner sig til personer. Ferieboligen er på 67 . Boligen er på 1m², har et m² stort anneks og ligger på en 1. Handelshus med Outlet og Internethandel. Sammenlign Find lignende. Kasserer Carsten Madsen Storgaard.


Vi har bedt Skelbakken (tidligere ejer) om af fjerne en stor bunke. Dorte Gottfredsen ( Kontaktperson) 0. Person: Christian Arentsen, fisker. Vejnavn: Husnummer: Lokalitet:. Fritidshus til salg, Brenderup Fyn - Med fornøjelse udbyder home Middelfart her et af de arkitekttegnede fritidshuse fra 200 med en af de bedste placeringer i . Stallerup ApS i ROSKILDE. Kort, kontaktoplysninger og mere på Pages24.


SORØ A/S c/o Bechs Herremagasin Asnæs Centret 3-45Asnæs. Låsby 4- Silkeborg. Føllenslev, Kalundborg - Til Salg - Villa - 1m² - værelses. Før du ringer på nummeret ovenfor, så kontakt om muligt dine naboer for at sikre dig at det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg