onsdag den 20. november 2019

Trådløs oplader til iphone

Lad din telefon op uden problemer med ledninger. Find din wireless oplader hos Elgiganten. Husk at tjekke at din telefon understøtter trådløs opladning.


Native Union Dock Marquetry- oplader til trådløs opladning (W ). Stort udvalg til faste lave priser. Slipper for at bøvle med ladekabler med Qi. Apr Efter halvandet års udvikling dropper Apple nu deres længe ventede trådløse oplader , AirPower. Se hvorfor giganten kapitulerer på projektet . Elegant trådløs oplader til mobiler som kan oplades trådløst. Returret: 3dages returret.


Palauttaa: 3päivää palautus oikeus. Læs en gennemgang af mulighederne for trådløs opladning af din mobiltelefon. Jul Læs her den store guide til køb af trådløs oplader.


Trådløs oplader til iphone

Oplad din mobil hurtigt og trådløst med en opladningspude med den nye Qi- teknologi. En trådløs Qi- oplader med adaptiv hurtigopladning registrerer, om den. Aug Tesla Wireless Charger er en trådløs oplader , der samtidig fungerer som.


Har du planer om at eje sådan en. Endelig, har en del mennesker . Billigst, bedst og super. Nyd trådløs opladning med denne praktiske trådløse oplader. Trådløs Qi oplader inkl. Hvis du vælger en 5W trådløs oplader - som er den maksimale . Oplader via induktion og er kompatibel med Qi-certificerede enheder op til 5W.


Denne mobiloplader kan bruges til alle . Apr Dette giver muligheden for at oplade med en trådløs oplader. Du kan også bruge CHARGEit til at oplade dine transportable enheder. Sony WHCQi opladeren. Stadig flere mobiltelefoner kan lades ved hjælp af trådløs teknologi, men er det.


QI-opladningsfunktionen er forholdsvis ny og introduceres i udvalgte modeller. Nov IKEA Nordmärke er endda til hele familien. Sep En mobil med omvendt trådløs opladning gør det muligt for enheden, at oplade. Teknologien kan endnu ikke erstatte en normal oplader pga. Den trådløse opladning er kommet for at blive.


Trådløs oplader til iphone

Feb Dermed får du endda hurtigere opladning med Belkins trådløse oplader , og det fungerede perfekt. Der findes masser af andre (og billigere) . Den gør nemlig så telefonen blot skal ligges på en plade for at blive opladt. Genoplader enhver Apple-enhed der har trådløs opladning. Med WideActiveTM teknologi og ekslusiv .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg