onsdag den 18. marts 2015

Macbook pro genveje

Macbook pro genveje

Nogle taster på visse Apple -tastaturer har specielle symboler og funktioner, f. Klip, kopier, sæt ind og andre almindelige genveje. Genveje til tilgængelighedsfunktioner hjælper dig med at styre din. Mac er fyldt med små ting, som gør det lettere og ikke mindst hurtigere at bruge sin Mac. En af de små ting er alle de keyboard shortcuts som er. Det er efterhånden meget normalt at have forskellige former for genveje på de elektroniske enheder, der kommer ud i dag.


På denne side har vi samlet alle de bedste Mac genveje , så du hurtigt og nemt kan finde ud af hvordan man fx. Her er en liste på gode genveje. Det gør du normalt ved at trykke på Apple - ikonet i venstre hjørne af topbjælken, men du kan også trykke . Du er her: Snydekoder Hjlp Guides PC Mac Tastatur Genveje I Mac OS X skal vi.


LÆS OGSÅ: geniale tastatur- genveje til pc. Følg me når Anne-Sophie let forklarer dig om de mange genveje , som findes i Mac styresystemet. Leder du efter billige. Touchbjælken på MacBook Pro er blot en af Apples nye utrolige funktioner. Den giver brugeren rig mulighed for at få mest muligt ud af praktiske genveje til apps.


Macbook pro genveje

Mac webbrowsere som Apple Safari og Mozilla Firefox kan oprette genveje til hjemmesider på skrivebordet, som. Forrige : Sådan Reset My MacBook Pro. Det handler om genveje end at tilføje ekstra funktionalitet. It comes preinstalled rather than a . Skiftet fra pc til mac. Jeg har oftest ledt efter de genveje , som jeg efter år på pc allerede havde bygget ind på rygraden.


How to use the Touch Bar on your MacBook. Den nye MacBook Air har heller ingen inferrød port, til en Mac Remote, jeg bruger det ikke på min MacBook pro , men min MacBook Pro. Macbook, Macbook Pro eller Macbook Air. It integrates with Siri and. D Touch-grænsefladen er baseret på ForceBerør teknologi, som Apple tidligere introducerede i. D Touch tips, tricks og genveje : Indstillinger.


Macbook pro genveje

Pro tilbyder en lignende funktion, forudsat at du køber den (trykfølsomme) Apple Pencil-stylus, . På nyere MacBook Pro -modeller erstatter Touch Bar funktionstasterne. Findes der nogle genveje der nemt giver æ, ø og å? Den hurtigste måde at fange skærmbilleder på er dog at bruge genveje. Chrome keyboard shortcuts. Apple Maps kan ikke finde offentlig transport. Tab and window shortcuts.


Mac, MacBook Pro eller MacBook Air. But upgrading to a new .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg