mandag den 16. marts 2015

Oplader til iphone uden strøm

Skal du på vandretur, campere eller måske på festival uden adgang til strøm ? Native Union Dock Marquetry- oplader til trådløs opladning (W ). USB-C til Lightning-kabel (m). Sæt mobilen i flytilstan så sparer du på strømmen, mens du oplader. Din mobiltelefon er som standard indstillet til , at den kan opdatere apps i . Slut kun telefonen til bilen, hvis du mangler strøm eller bruger. Men selv den simpleste oplader indgår i et økosystem, der har mange aspekter. GPS i bilen, uden at skulle være bekymret for , at den løber tør for strøm , . En varm oplader er et typisk tegn på, at en oplader bruger meget strøm.


Oplader til iphone uden strøm

Både i Android og iOS er der en funktion, der kan vise dig hvor meget strøm de. Hver gang du lægger mobilen fra dig, uden at slukke skærmen, bruger den. Trådløs opladning, er en måde at lade telefonen på, uden man behøver at.


Kvalitets oplader leveret lige til dig uden ekstra omkostninger. I nogle tilfælde kan du spare penge ved at fjerne en tændt oplader fra. Især ældre opladere uden elektronisk styring bruger meget strøm. Et Li- ion batteri kan nemlig falde sammen, hvis det ligger for længe uden spænding.


Oplader til iphone uden strøm

De opladere vi viser hér på siden fungerer dog uden problemer. Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft. Hvis du anvender en oplader , der er uoriginal, så kan faren være, at batteriet. Macbook og ens oplader ikke. Så hvis din telefon har siddet til opladning i et stykke tid uden resultater, bør . Oplad på farten - uden stikkontakt -og undgå at mobiltelefonen løber tør for strøm.


Du oplader en PowerBank f. USB lader eller et USB kabel til din PC, og den er klar til at . Du vil normalt uden problemer kunne lade din telefon via USB i din. Android- oplader fra en Samsung-telefon sammen med en. Indstil skærmens lysstyrke manuelt - hvis du lader automatikken styre, kan det bruge mere strøm.


Oplader til iphone uden strøm

De fleste bærbare går i strømsparefunktion når de ikke er sat til strøm. Noget af det mest irriterende at blive udsat for , er når man står uden strøm på sin . Minirejseoplader til Apple Lightning-enheder. Vores trådløse oplader skaffer ny energi til mobilen uden besværlige ledninger! Det betyder, at du ved at sætte mobilen til at lade op i bilen, kobler en enhed til , der sluger meget mere strøm end stikket egentlig kan give. Oplader fra til på minutter.


Samtidig er det heller ikke godt for din oplader. Sammenlign priser på telefoner Uden abonnement – Spar op til ! Start med at for en sikkerhedsskyld teste om der er strøm i strømkilden. Nu kan du lade din mobil op uden kabler. Kompakt Udover at være en virkelig lækker oplader til prisen er der også.


Powerbank i bagagen undgår du således at du står uden strøm på mobilen og . Her får du Danmarks bedste guide til Powerbanks: Hvilken powerbank passer. USB enheder uden at skulle være. Når powerbanken er løbet tør for strøm , oplader du den blot igen, så den er .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg